This is gonna be tricky

nufrecamenta line.png

Când simțul păianjenului mă anunță că un val de rahat turcesc va veni peste mine în viața personală sau în cea profesională, decid să fac o mică schemuță mentală și-mi șoptesc următoarea expresie (furată de la americani ofc) —

This is gonna be tricky. 

Habar nu am cum să traduc chestia asta în română, așa că voi lucra cu ce am. Expresia ‘This is gonna be tricky’ implică un calcul mental și puțină doză de atenție. Cred că totul se referă la cu ce mindset abordezi o problemă. 

Cum mi-a venit tripu'?
Fie că ești în școala generală și fata de labe nu te place sau că faci afaceri cu Zuckerberg, oposumul va ieși din când în când din boschete. 

Metoda mea de a face față mizeriilor e simplă și vine-ntr-un ambalaj light. Dau cu picioru-n creier și-mi spun că nu va fi greu sau ușor sau rău sau bine. E un lucru pe care viața mi-l servește și va trebui să-l iau ca atare. Mă folosesc de americanisme pentru a-mi recalibra creierul. Îl fac aware de ce va urma. Îmi păstrez încrederea. 

Tipul ăsta de mind games mă ajută din când în când. Așa că data următoare când știi că urmează un rahat greu de pansat, stimulează-te c-un:
‘Oh boy, *smiley face* this is gonna be tricky.'

Robert Dumitriu