by Robert Dumitriu

Blog

Salut! Aici găsești cam ce rezultă după ce îmi fierbe creierașul.
Îi dau cu filosofie, productivitate + ceva ce haterii vor numi dezvoltare personală tip clișeu.

Top 10 site-uri pentru îmbunătățirea creativității

Ultima editare: Octombrie 25, 2016

1Quora

Quora este un website unde poți găsi informații foarte bine structurate. Este făcut de doi băieţi care au plecat de la Facebook pentru a-și începe o nouă companie. Aici poți găsi răspunsuri la întrebări precum: Cine credeți că va coloniza planeta Marte? Pană la: Cum poți deveni Batman?

Faptul că oamenii pun întrebări dubioase pe internet nu este ceva ieșit din comun. Partea interesantă este că pe Quora, acești oameni găsesc răspunsuri exhaustive la întrebările lor. Asta trebuie să însemne ceva.

Găsiți profilul meu aici -  https://www.quora.com/profile/Dumitriu-Robert

2. Reddit

Reddit este the front page of the internet.

Ce înseamnă lucrul acesta? Păi, pe Reddit poți adresa o întrebare la care nu ai un răspuns, urmând ca topicul tău să se transforme într-un debate, schimb de idei sau pur și simplu o pompă de creativitate. Linkuri, imagini, domenii, dubioșenii, informație - toate adunate pe Reddit.

3. Bright Side

Inspiration. Creativity. Wonder. Simplu și la obiect. Acestea sunt principiile după care se ghidează creatorii Bright Side, un site dedicat creativilor în căutare de inspirație. Aici poți găsi idei pentru a-ți începe o afacere, lucru manual, cum să îți îmbunătăţeşti calitatea vieții, comunicare, social-media, educație și multe altele. Totul este comprimat în articole frumos finisate și interactive. Cei de la Bright Side au și o aplicație pentru iPhone care face contentul foarte ușor de accesat.

4. Medium 

Medium este un website creat de cofondatorul Twitter, Evan Williams. Wikipedia numește Medium drept o platformă de Social Journalism. Scriitori amatori, bloggeri, jurnaliști profesioniști, toți adunați într-un loc în care pot publica articole de calitate și unde pot primi feedback de la alți utilizatori cu interese similare. Găsesc platforma foarte folositoare atunci când sunt în până de idei.

iPhone app | Android app

5. Lifehacker

Un lifehacker este o persoană care caută modalități rapide și eficiente de a rezolva o problemă. Lifehacker.com produce articole ce se întind pe mai multe domenii precum: mâncare, sfaturi pentru gospodărie, scris, design, tehnologie etc. Conținutul articolelor se rezumă la modalități rapide de a rezolva o problemă de tipul X sau Y.

Vrei să îți prepari o masă în 10 minute? Lifehacker oferă soluția.

Vrei să îți construiești un computer pe bucăți? No problem.

6. TED Talks

Idei care merită să fie răspândite.

TED Talks reprezintă o serie de conferințe, unde numeroși speakeri sunt invitați pentru a-și împărtăși ideile cu publicul. Domeniile de activitate ale acestora sunt adesea neobișnuite. Vom avea oameni care vorbesc despre poluare, reciclare, body-building, nutriție, medicină, productivitate, programare, idei ce merită să fie răspândite. Canalul de YouTube al celor de la TED este unul extrem de urmărit, având milioane de subscriberi.

7. Dump Little Man

Tips for Life. Sfaturi pentru viață. Poate că este ciudat să citești pe un website despre cum să îți trăiești viața, dar Dumb Little Man exact asta oferă. Articole pentru cei pierduți sau pentru cei care au nevoie de un bobârnac în scăfârlie pentru a se trezi la realitate. Sănătate, succes, bani... fericire? Acestea sunt categoriile pe care le poți găsi pe site.

8. How To Geek

Aici, focusul este pe tehnologie. Cum să instalezi un sistem de operare, cum să îți alegi un laptop, aplicațiile de productivitate... cum să alegi un bec? Totul pe How To Geek.

9. Digital Inspiration

Sfaturi practice despre cum să îți organizezi camera de cămin, cum să îți construiești propria lampă și multe alte ciudățenii folostioare. Designul minimalist face din Krbb Blog un site pe care vrei să îl vizitezi zilnic.

Ultima editare: Octombie 25, 2016

Robert Dumitriu